Hoppa till innehåll
Svenska
  • Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Hur avslutar jag bevakning av företag kopplat till den smarta portföljen i Inyett Guard?

Automatisk rensning optimerar din Smarta portfölj genom att automatiskt ta bort inaktiva leverantörer, så att du alltid fattar beslut baserat på aktuella affärsrelationer.

Automatisk rensning hjälper dig hålla din bevakning i den Smarta portföljen relevant. Genom att aktivera automatisk rensning säkerställer du att din portfölj endast innehåller leverantörer med en aktuell affärsrelation, baserat på genomförda transaktioner. 

Funktionen bygger på de kontokopplingar som finns registrerade i ert system. De regler som används för att avgöra vilka leverantörer som ska ligga kvar i bevakningen skapas alltså utifrån dessa kontokopplingar.

Aktivera och ställ in tidsintervallFunktionen är avstängd som standard. Du aktiverar den under Inställningar > Inyett Guard > Portföljer.

 

Automatisk rensning av portfölj
Klicka på den "Smarta portföljen" och välj sedan funktionen "Automatisk rensning av portfölj". Här ställer du in efter hur lång tids inaktivitet en leverantör ska tas bort ur bevakningen. På så sätt säkerställer du att portföljen endast innehåller leverantörer där det faktiskt förekommer aktuella transaktioner. Om inga nya transaktioner registreras inom det valda intervallet, slutar bolaget att bevakas.
 
 
 
Exkluderade bolagUnder fliken "Exkluderade bolag" visas de bolag som tagits bort från bevakningen. Om du vill återuppta bevakningen av ett bolag:
  • Hitta bolaget i listan.
  • Klicka på Ta bort exkludering.
  • Bolaget inkluderas i bevakningen igen inom 24 timmar.

HändelseloggI händelseloggen ser du alla ändringar i din Smart-portfölj. Här loggas vilka bolag som lagts till eller tagits bort baserat på dina inställningar för automatisk rensning.