1. Hjem
  2. Inyett Detect / AutoPay Detect

Hvordan fungerer advarsel Kontokobling (ukjent) i Inyett Detect og AutoPay Detect?

Advarsel genereres ved betaling til et kontonummer, hvor tilknytningen til et organisasjonsnummer ikke kan verifiseres.

Klikk på Innstillinger for å ekskludere betalingsmottakere/kontonumre fra advarsler.

Klikk på pilen for å angi slumrefunksjonen. Med snooze er det mulighet for å pause advarsler fra å bli generert igjen til samme betalingsmottaker. advarsel vil da ikke genereres innenfor det angitte området.

30 dager
90 dager (kvartal)
180 dager (halvår)

90 dager er satt som "standard"-innstilling med mindre annet er spesifisert.

For å legge til eller justere innstillinger, klikk på pilen (Aktive innstillinger). For å ekskludere organisasjonsnummer/kontonummer klikker du på pilen (Ekskluder kontonummer, Ekskluder organisasjonsnummer) det betyr at kontonummeret/organisasjonsnummeret som legges til ikke genererer noen indikasjon/advarsel. Klikk deretter på Ekskluder. Det er også mulig å fjerne ekskluderte oppføringer. Klikk deretter på søppelbøtte.

Administrer advarsler ved å klikke på Håndtere som nedenfor. Velg de ulike håndteringstypene:

Dele: advarsel deles med en kollega som er lagt ut som bruker i Inyett og varslet via e-post.

Kommentar: Administrer ved å kommentere advarselen. advarsel som vises er hvem brukeren er som kommenterer, datoen for kommentaren og selve kommentaren.