1. Hjem
  2. Inyett Detect / AutoPay Detect

Hvilke innstillinger i AutoPay Detect kan jeg gjøre som administrator?

For å få tilgang til innstillinger, klikk øverst til høyre på innstillinger.

Personlige innstillinger:

Registrering av nye brukere skjer i Autopay.

Ved Single Sign On (SSO-pålogging) og det er et alias, må det legges inn under Alias.

Rolle beskriver om du er administrator eller bruker.

Rettigheter kan bety retten til å ta kredittinformasjon i Inyett Search, Ja/Nei. Ikke valgfritt.

Produkter Ikke valgbare.

Kontoinformasjon:
Her vises informasjon og innstillinger om konto-/profilnavnet, og her er det også mulig å endre språket på kontoen/profilen, svensk, engelsk og norsk.

Forhold:
Merk betalingsmottakere og selskaper med et spesifikt forhold.

Personlig sikkerhet:
Med personlig overvåking er det mulig å overvåke din organisasjon, for eksempel nøkkelpersoner.

Administrer alle AutopayDetect-indikasjonsinnstillinger. Som administrator angir du hvilke indikasjoner som skal være mulig for brukerne dine å bruke. Klikk på en indikasjon for å gjøre flere innstillinger som å ekskludere kontonummer og organisasjonsnummer.