1. Hjem
  2. Inyett Detect / AutoPay Detect

Hvordan deler, administrerer, kommenterer eller lukker jeg advarsler i Inyett Detect og AutopayDetect?

Velg hvilken advarselsvisningdu vil administrere advarsler i.

Klikk på advarsel.

Administrer advarsler ved å klikke på Håndtere som nedenfor. Velg de ulike håndteringstypene:

Dele: advarsel deles med en kollega som er lagt ut som bruker i Inyett og varslet via e-post.

Kommentar: Administrer ved å kommentere advarselen. advarsel som vises er hvem brukeren er som kommenterer, datoen for kommentaren og selve kommentaren.

Avslutt/Avslutt (Handling): Administrer ved å huke av advarselen som ferdig.

For å avslutte flere samtidig, klikk på høyre side på Velg, klikk deretter i de ønskede boksene og klikk deretter på Administrer og avslutt.