1. Hjem
  2. Inyett Detect / AutoPay Detect

Hvordan fungerer advarsel Avvikende valutamønstre i Inyett Detect og AutoPay Detect?

Advarsel Avvikende valutamønstre indikerer når betaling foretas med en valuta som avviker fra valutaen som normalt brukes til å betale betalingsmottaker. Inyett Detect og og AutopayDetect sammenligner med de siste fem transaksjonene.

Eksempler på når en advarsel på avvikende valutamønster kan genereres er ved skanning av papirfakturaer, eller manuell inntasting av fakturainformasjon, er det fare for at beløpets valuta tolkes feil, og oppgis i en annen valuta enn det som var tidligere. betales til leverandøren. Hvis en betaling skal gjøres til en svensk leverandør på SEK 10 000, og valutaen tolkes i Euro i stedet for SEK, kan en betaling på ca SEK 100 000 gjøres ved en feiltakelse.

Angi betingelsene for at Inyett-kontoen skal varsles for advarselen Avvikende valutamønstre. Velg å ekskludere betalingsmottakers organisasjonsnummer fra fremtidige advarsler, eller angi ett eller flere kontonumre knyttet til betalingsmottaker. Innstillingen er kun mulig for deg med administratorrettigheter.

Klikk på Innstillinger for å ekskludere betalingsmottakere/kontonumre fra advarsler.

Klikk på pilen (Ekskluder kontonummer, Ekskluder organisasjonsnummer) nedenfor for å ekskludere kontonummer/organisasjonsnummer. Klikk deretter på Ekskluder. Det er også mulig å fjerne ekskluderte oppføringer. Klikk deretter på søppelbøtte.

Administrer advarsler ved å klikke på Håndtere som nedenfor. Velg de ulike håndteringstypene:

Dele: advarsel deles med en kollega som er lagt ut som bruker i Inyett og varslet via e-post.

Kommentar: Administrer ved å kommentere advarselen. advarsel som vises er hvem brukeren er som kommenterer, datoen for kommentaren og selve kommentaren.