1. Hjem
  2. Inyett Detect / AutoPay Detect

Hvordan fungerer advarsel Registrert arbeidsgiver i Inyett Detect og AutoPay Detect?

Advarsel Registrert arbeidsgiver angir når utbetaling skjer til mottaker som ikke er registrert som arbeidsgiver.

Som arbeidsgiver må dette være registrert hos Skatteverket ved første gangs ansettelse. Hver måned skal arbeidsgiver rapportere informasjon om utbetalt lønn og ytelser, trukket inntektsskatt og arbeidsgiveravgift for dine ansatte til det svenske skatteverket.

Angi vilkårene for at Inyett-kontoen skal legges merke til for advarselen Registrert arbeidsgiver. Velg å ekskludere betalingsmottakers organisasjonsnummer fra fremtidige advarsler, eller angi ett eller flere kontonumre knyttet til betalingsmottaker. Innstillingen er kun mulig for deg med administratorrettigheter.

Klikk på Innstillinger for å ekskludere betalingsmottakere/kontonumre fra advarsler.

Klikk på pilen for å angi slumrefunksjonen. Med snooze er det mulig å slå av advarsler fra å genereres igjen til samme betalingsmottaker. Advarselen vil da ikke genereres innenfor det angitte området.

30 dager
90 dager (kvartal)
180 dager (halvår)

90 dager er satt som "standard"-innstilling med mindre annet er spesifisert.

Klikk på Aktive innstillinger for å velge hvilken selskapsform som skal ekskluderes fra advarsler.

Klikk på pilen (Ekskluder kontonummer, Ekskluder organisasjonsnummer) nedenfor for å ekskludere kontonummer/organisasjonsnummer, dette betyr at kontonummer/organisasjonsnummer ikke vil generere advarsler. Klikk deretter på Ekskluder. Det er også mulig å fjerne ekskluderte oppføringer. Klikk deretter på søppelbøtte.

Administrer advarsler ved å klikke på Håndtere som nedenfor. Velg de ulike håndteringstypene:

Dele: advarsel deles med en kollega som er lagt ut som bruker i Inyett og varslet via e-post.

Kommentar: Administrer ved å kommentere advarselen. advarsel som vises er hvem brukeren er som kommenterer, datoen for kommentaren og selve kommentaren.