1. Hjem
  2. Inyett Detect / AutoPay Detect

Hvordan fungerer Warning List (SE)- i Inyett Detect og AutoPay Detect?

Warning List (SE) advarer når du betaler til et registrert svindelselskap på Svensk Handels advarselsliste. Angivelsen er basert på organisasjonsnummer og/eller kontonummer.

Å være forbundet med virksomhet til ikke-seriøse og uredelige selskaper innebærer stor risiko. Trusler mot ansatte, og dermed en ubehagelig situasjon for alle involverte. I tillegg har relasjonen ofte store konsekvenser for merkevaren, og kan utgjøre risiko for fremtiden til virksomheten generelt.

Svensk Handel Advarselslisten bruker to forskjellige statuser for advarsler: røde merker advarsel, gule merker vær oppmerksom. Den røde fargen brukes for eksempel når selskaper driver med åpenbart uredelige eller villedende aktiviteter. Rød status betyr en oppfordring om å unngå kontrakter med disse selskapene. Gul status brukes når det er mottatt flere klager på for eksempel diffuse avtalevilkår eller alternativt at vilkårene da kontraktene ble inngått var uklare eller villedende. Ved gul status oppfordrer den svenske handelsvarslingslisten bedrifter til å være oppmerksomme, for eksempel når de signerer kontrakter.

Klikk på Innstillinger for å behandle advarselen med dokumentasjon. (INGEN INNSTILLINGER TILGJENGELIG)

Administrer advarsler ved å klikke på Håndtere som nedenfor. Velg de ulike håndteringstypene:

Dele: advarsel deles med en kollega som er lagt ut som bruker i Inyett og varslet via e-post.

Kommentar: Administrer ved å kommentere advarselen. advarsel som vises er hvem brukeren er som kommenterer, datoen for kommentaren og selve kommentaren.