1. Hjem
  2. Inyett Detect / AutoPay Detect

Hvordan fungerer advarsel Beløp i Inyett Detect og AutoPay Detect?

Advarsel Beløp indikerer når en betaling er utført med et beløp som er over eller under en spesifisert beløpsgrense eller er gjort i en spesifisert valuta definert for denne Inyett-profilen. Advarselen refererer ikke til kredittbetalinger.

Å sette en beløpsgrense på betalinger kan gi flere viktige merverdier. Flertallet av virksomheter har prosesser og rutiner som innebærer ekstra kontroll på svært store beløp, dette kan skape trygghet, kontroll og økt grad av modenhet for virksomhetens internkontroll. Det kan også være merverdi i å bli lagt merke til for svært små beløp, f.eks. betalinger under 10 SEK, da det er en kostnad forbundet med å gjennomføre transaksjoner.

Angi betingelsene for at Inyett-kontoen skal legges merke til for beløps advarselen. Angi en generell beløpsgrense i en bestemt valuta, eller en beløpsgrense til et spesifikt kontonummer. Velg om beløpsgrensen skal være over eller under det angitte beløpet. Innstillingen er kun mulig for deg med riktig administrator.

Standardinnstillinger for overgrense for alle kontotyper er:
Beløpsgrense 1 000 000
Valuta: SEK / NOK
Alle transaksjoner som overstiger 1 000 000 vil generere en advarsel på Beløp

Standardinnstillinger for undergrense som gjelder for alle kontotyper er:
Beløpsgrense 10
Valuta: SEK / NOK
Alle transaksjoner under 10 vil generere en advarsel på Beløp.

Administrer advarsler ved å klikke på Håndtere som nedenfor. Velg de ulike håndteringstypene:

Dele: advarsel deles med en kollega som er lagt ut som bruker i Inyett og varslet via e-post.

Kommentar: Administrer ved å kommentere advarselen. advarsel som vises er hvem brukeren er som kommenterer, datoen for kommentaren og selve kommentaren.