1. Hjem
  2. Inyett Detect / AutoPay Detect

Hvordan fungerer advarsel Betalingsmottaker (blokkert) i Inyett Detect og AutoPay Detect?

Advarsel Betalingsmottaker (Blokkert) angir ved betaling til et kontonummer eller organisasjonsnummer som angis som "Blokkert". Innstillingen er kun mulig for deg med riktig administrator.

Administrer advarsler ved å klikke på Håndtere som nedenfor. Velg de ulike håndteringstypene:

Dele: advarsel deles med en kollega som er lagt ut som bruker i Inyett og varslet via e-post.

Kommentar: Administrer ved å kommentere advarselen. advarsel som vises er hvem brukeren er som kommenterer, datoen for kommentaren og selve kommentaren.