1. Hjem
  2. Inyett Detect / AutoPay Detect

Hvordan fungerer advarsel Kontonummer i Inyett Detect og AutoPay Detect?

advarsell om betaling til kontonummer som er angitt som avmeldt.

Gammel og ugyldig informasjon i et leverandørregister er en vanlig årsak til feil leverandørbetalinger. Dersom en leverandør endrer kontonummer og gjør sitt gamle inaktivt, kan kontonummret bli gjenbrukt etter noen år, og tilordnet et nytt selskap. Dersom leverandørens betalingsinformasjon ikke er oppdatert, ender betalingen ved en feil.

Angi betingelsene for at Inyett-kontoen skal varsles for advarselen Kontonummer. Velg å ekskludere betalingsmottakers organisasjonsnummer fra fremtidige advarsler, eller angi ett eller flere kontonumre knyttet til betalingsmottaker. Innstillingen er kun mulig for deg med administratorrettigheter.

Klikk på Innstillinger for å ekskludere betalingsmottakere/kontonumre fra advarsler.

For å legge til eller justere innstillinger, klikk på pilen (Aktive innstillinger). For å ekskludere organisasjonsnummer/kontonummer klikker du på pilen (Ekskluder kontonummer, Ekskluder organisasjonsnummer) det betyr at kontonummeret/organisasjonsnummeret som legges til ikke vil generere noen advarsel. Klikk deretter på Ekskluder. Det er også mulig å fjerne ekskluderte oppføringer. Klikk deretter på søppelbøtte.

Administrer advarsler ved å klikke på Håndtere som nedenfor. Velg de ulike håndteringstypene:

Dele: advarsel deles med en kollega som er lagt ut som bruker i Inyett og varslet via e-post.

Kommentar: Administrer ved å kommentere advarselen. advarsel som vises er hvem brukeren er som kommenterer, datoen for kommentaren og selve kommentaren.