1. Hjem
  2. Inyett Detect / AutoPay Detect

Hvordan fungerer advarsel Personrelation (Eier) i Inyett Detect og AutoPay Detect?

Advarsel genereres når det foretas en utbetaling til en mottaker hvor et personnummer angitt for overvåking fremkommer som eier.

Klikk på Innstillinger for å ekskludere betalingsmottakere/kontonumre fra advarsler.

Følg instruksjonene nedenfor for å laste opp en liste. Legg til eller juster innstillinger klikk på pilen (Aktive innstillinger). For å ekskludere organisasjonsnummer/kontonummer klikker du på pilen (Ekskluder kontonummer, Ekskluder organisasjonsnummer) det betyr at kontonummeret/organisasjonsnummeret som legges til ikke vil generere noen advarsel. Klikk deretter på Ekskluder. Det er også mulig å fjerne ekskluderte oppføringer. Klikk deretter på søppelbøtte.

Administrer advarsler ved å klikke på Håndtere som nedenfor. Velg de ulike håndteringstypene:

Dele: advarsel deles med en kollega som er lagt ut som bruker i Inyett og varslet via e-post.

Kommentar: Administrer ved å kommentere advarselen. advarsel som vises er hvem brukeren er som kommenterer, datoen for kommentaren og selve kommentaren.