1. Hjem
  2. Inyett Detect / AutoPay Detect

Hvordan fungerer advarsel F-skatt i Inyett Detect og AutoPay Detect?

Advarsel F-skatt angir når det foretas utbetaling til mottaker som ikke er registrert for F-skatt.

Merk at ideelle foreninger ikke blir revidert eller varslet om F-skatt fordi de ikke nødvendigvis trenger å ha F-skatt hvis de ikke er for profitt.

Angi betingelsene for at Inyett-kontoen skal legges merke til for advarselen F-skatt. Med Snooze-funksjonen genereres en ny advarsel først etter 30, 90 eller 180 dager fra forrige advarsel av samme type til samme betalingsmottaker. Velg å ekskludere betalingsmottakers organisasjonsnummer fra fremtidige advarsler, eller angi ett eller flere kontonumre knyttet til betalingsmottaker. Innstillingen er kun mulig for deg med administratorrettigheter.

Klikk på Innstillinger for å ekskludere betalingsmottakere/kontonumre fra advarsler.

Klikk på pilen for å angi Snooze-funksjonen eller Ekskluder kontonummer, Ekskluder organisasjonsnummer nedenfor for å ekskludere kontonummer/organisasjonsnummer. Klikk deretter på Ekskluder. Det er også mulig å fjerne ekskluderte oppføringer. Klikk deretter på søppelbøtte.

Administrer advarsler ved å klikke på Håndtere som nedenfor. Velg de ulike håndteringstypene:

Dele: advarsel deles med en kollega som er lagt ut som bruker i Inyett og varslet via e-post.

Kommentar: Administrer ved å kommentere advarselen. advarsel som vises er hvem brukeren er som kommenterer, datoen for kommentaren og selve kommentaren.

Avslutt/Avslutt (Handling): Administrer ved å huke av advarselen som ferdig.