1. Hjem
  2. Inyett Detect / AutoPay Detect

Hvordan fungerer advarsel Betalingsgrense i Inyett Detect og AutoPay Detect?

Advarsel genereres når det foretas en betaling til en mottaker som ikke er spesifisert som kontraktsfestet leverandør, og hvor betalingene til mottakeren overstiger den angitte grenseverdien for den angitte perioden.

advarselen refererer kun til betalinger gjort i samme valuta. (Betaling til samme mottaker, i ulike valutaer, telles separat).

Som virksomhet i offentlig sektor er det av stor betydning at «lov om offentlige anskaffelser» følges. Ved å kontrollere beløpsgrenser kan virksomheten også gjøre oppmerksom på hvor stort og viktig et leverandørforhold er, noe som igjen kan tilsi at en avtale bør utarbeides, eller reforhandles.

For å legge til eller justere innstillinger, klikk på pilen (Aktive innstillinger).

Reglene som er satt på selskapsnivå og som påvirker hvordan advarselen skal oppføre seg er som følger:

Evne til å justere forhåndsinnstilt terskelverdi (beløp og valuta).
Rullende 12 måneder (standardverdi)
Rullende 24 måneder
Gjeldende kalenderår

Klikk på pilen for å angi slumrefunksjonen. Med snooze er det mulighet for å pause advarsler fra å bli generert igjen til samme betalingsmottaker. advarsel vil da ikke genereres innenfor det angitte området.

30 dager
90 dager (kvartal)
180 dager (halvår)

90 dager er satt som "standard"-innstilling med mindre annet er spesifisert.

For å ekskludere organisasjonsnummer/kontonummer klikker du på pilen (Ekskluder kontonummer, Ekskluder organisasjonsnummer) det betyr at kontonummeret/organisasjonsnummeret som legges til ikke vil generere noen advarsel. Klikk deretter på Ekskluder. Det er også mulig å fjerne ekskluderte oppføringer. Klikk deretter på søppelbøtte.

Administrer advarsler ved å klikke på Håndtere som nedenfor. Velg de ulike håndteringstypene:

Dele: advarsel deles med en kollega som er lagt ut som bruker i Inyett og varslet via e-post.

Kommentar: Administrer ved å kommentere advarselen. advarsel som vises er hvem brukeren er som kommenterer, datoen for kommentaren og selve kommentaren.