1. Hjem
  2. Inyett Detect / AutoPay Detect

Hvordan fungerer advarsel Duplicate (forskjellig dager) i Inyett Detect og AutoPay Detect?

Advarsel Duplikat (forskjellige dager) advarer når en betaling er utført tidligere, til samme betalingsmottaker, med samme faktura/OCR/KID-nummer, samme beløp og valuta, men på forskjellige dager (historiske transaksjoner innen 60 dager).

En dobbeltbetaling som skjer på to forskjellige dager betyr ofte at virksomheten og et annet selskap i konsernet mottok samme faktura, hvor begge fakturaene betales. Det kan også handle om at en første faktura sendes, og deretter en purrefaktura på samme beløp.

Angi vilkårene for at Inyett-kontoen skal legges merke til for advarselen Duplikat (forskjellig dager) Velg å ekskludere betalingsmottakerens kontonummer/organisasjonsnummer fra fremtidige advarsler, eller skriv inn ett eller flere kontonumre knyttet til betalingsmottaker. Innstillingen er kun mulig for deg med administratorrettigheter.

Klikk på Innstillinger for å ekskludere kontonumre/organisasjonsnumre fra varsler.

Klikk på pilen (Ekskluder kontonummer) nedenfor for å ekskludere kontonummer/organisasjonsnummer, dette betyr at disse kontonumrene/organisasjonsnumrene ikke vil generere advarsler. Klikk deretter på Ekskluder. Det er også mulig å fjerne ekskluderte oppføringer. Klikk deretter på søppelbøtte.

Administrer advarsler ved å klikke på Håndtere som nedenfor. Velg de ulike håndteringstypene:

Dele: advarsel deles med en kollega som er lagt ut som bruker i Inyett og varslet via e-post.

Kommentar: Administrer ved å kommentere advarselen. advarsel som vises er hvem brukeren er som kommenterer, datoen for kommentaren og selve kommentaren.