1. Hjem
  2. Inyett Detect / AutoPay Detect

Hvordan fungerer advarsel Kontotilknytning (Feil) i Inyett Detect og AutoPay Detect?

Advarsel genereres når en betaling foretas til et kontonummer som er knyttet til et annet organisasjonsnummer enn det som fremkommer i den analyserte betalingsinstruksen.

For at kontotilkoblingsindikasjonen (Feil) skal fungere, kreves det at organisasjonsnummeret er inkludert i betalingsfilen.

Hensikten med advarselen er å gjøre oppmerksom på at det foretas en utbetaling til en mottaker, hvor et annet organisasjonsnummer enn mottakerens er knyttet til kontonummeret. advarselen kan dermed gjøre oppmerksom på utbetalinger som finner sted, hvor mottaker kan ha endret kontonummer.

Advarselen kan gjelde saker som har med factoring å gjøre, hvor betalingen er ment å sendes til en leverandør, men kontonummeret er knyttet til et factoringselskap som i stedet mottar pengene, derfor er det mulighet for å utelukke fremtidige indikasjoner ).

Klikk på Innstillinger for å ekskludere betalingsmottakere/kontonumre fra advarsler.

Klikk på pilen for å angi slumrefunksjonen. Med snooze er det mulighet for å pause advarsler fra å bli generert igjen til samme betalingsmottaker. advarsel vil da ikke genereres innenfor det angitte området.

30 dager
90 dager (kvartal)
180 dager (halvår)

90 dager er satt som "standard"-innstilling med mindre annet er spesifisert.

For å legge til eller justere innstillinger, klikk på pilen (Aktive innstillinger). For å ekskludere organisasjonsnummer/kontonummer klikker du på pilen (Ekskluder kontonummer, Ekskluder organisasjonsnummer) det betyr at kontonummeret/organisasjonsnummeret som legges til ikke genererer noen indikasjon/advarsel. Klikk deretter på Ekskluder. Det er også mulig å fjerne ekskluderte oppføringer. Klikk deretter på søppelbøtte.

Administrer advarsler ved å klikke på Håndtere som nedenfor. Velg de ulike håndteringstypene:

Dele: advarsel deles med en kollega som er lagt ut som bruker i Inyett og varslet via e-post.

Kommentar: Administrer ved å kommentere advarselen. advarsel som vises er hvem brukeren er som kommenterer, datoen for kommentaren og selve kommentaren.