1. Hjem
  2. Inyett Detect / AutoPay Detect

Hvordan fungerer bankkonto advarsel i Inyett Detect og AutoPay Detect?

Advarsel Bankkonto advarer når betaling er gjort til kontotype Bankkonto.

De fleste virksomheter gjennomfører som regel ikke leverandørbetalinger til kontotype bankkonto, på grunn av lov om bankhemmeligheter, hvor mottaker ikke alltid kan verifiseres. Fenomenet CEO-svindel handler utelukkende om store innbetalinger til bankkontoer, som kan forhindres ved å ikke akseptere bankkontobetalinger, eller i det minste sette beløpsgrenser for å varsle leverandørbetalinger til kontotypen.

Angi betingelsene for at Inyett-kontoen skal legges merke til for advarselen Bankkonto. Angi en generell beløpsgrense i en bestemt valuta, eller en beløpsgrense til et spesifikt kontonummer. Innstillingen er kun mulig for deg med riktig administrator.

For å legge til eller justere innstillinger, klikk på pilen (Aktive innstillinger). Beløpsgrensene som er satt for denne Inyett-profilen angående advarselen Bankkonto vises her. For å ekskludere organisasjonsnummer/kontonummer klikk på pil (Ekskluder kontonummer, Ekskluder organisasjonsnummer), dette betyr at kontonummeret/organisasjonsnummeret som legges til ikke vil generere noen advarsel. Klikk deretter på Ekskluder. Det er også mulig å fjerne ekskluderte oppføringer. Klikk deretter på søppelbøtte.

Administrer advarsler ved å klikke på Håndtere som nedenfor. Velg de ulike håndteringstypene:

Dele: advarsel deles med en kollega som er lagt ut som bruker i Inyett og varslet via e-post.

Kommentar: Administrer ved å kommentere advarselen. advarsel som vises er hvem brukeren er som kommenterer, datoen for kommentaren og selve kommentaren.